Oeps, een gerechtelijke incasso?

donderdag april 29, 2021 |
Oeps, een gerechtelijke incasso?

Wanneer je klanten verzuimen te betalen kan dat voor problemen zorgen. Jij hebt misschien kosten moeten maken voor je klant, bovendien ben je werkzaamheden of de levering van producten in goed vertrouwen overeengekomen. Een gerechtelijke incasso lijkt dan onvermijdelijk hoe graag je dit ook anders zou willen. Vaak is er voor het vastleggen van bevindingen waarheidsgetrouw bewijs nodig. Daarvoor heb je dan een deurwaarde nodig die dat voor je kan regelen. Daarover vertel ik je graag meer op de website.

Een incasso is noot leuk, die wil je natuurlijk het liefste voorkomen. Maar wanneer het er wel opaan komt is het goed om een bedrijf met verstand van rechten, incasso en het inschatten van een situatie te hebben. Daar helpen wij je graag bij. Zodat jij je volledig kan richten op je werkzaamheden en niet druk hoeft te maken over het innen van geld.

Voorkom een gerechtelijke incasso.

Die gerechtelijke incasso voorkomen is altijd het beste. Dat voorkomt een hoop gedoe en ook veel kosten die je klanten moeten maken om te betalen. Want de kosten kunnen flink oplopen. Het is daarom goed om klanten hierop te wijzen middels je algemene voorwaarden. Maar zelf uitvoeren is een vaak tijdrovende zaak waarop je niet zit te wachten als ondernemer. Dat weerspiegeld het belang van verschillende soorten betalingen.

Wanneer het er echter toch op aankomt is een Constatering Deurwaarder vaak handig om te hebben. Deze is tastbaar en voor degene die moet betalen heb je een stok achter de deur. Want als er niet betaald zal worden is er de mogelijkheid tot een werkelijke incasso van de kosten.

Voorkom gedoe.

Dat jij niet zit te wachten op een hoop gedoe weten wij als geen ander. Daarom zorgen wij graag dat de betaling en alles dat hiermee samenhangt goed komt. Dat regelen wij voor je. Wij hebben verstand van de werkwijze en regels waarbinnen gehandeld en geschaald moet worden. Dat is wel zo prettig omdat je niet nog meer gedoe wilt!